dimarts, 6 de maig del 2014

2n TORNEIG MEMORIAL AGUSTÍN RUEDA - Sallent



5 DE JULIOL DE 2014. SALLENT, EL BAGES Estimades companyes i companys! Tal com vam anunciar ja fa unes quantes setmanes el 2n TORNEIG DE FUTBOL-SALA MEMORIAL AGUSTÍN RUEDA es posa en marxa.
Des del proper dia 15 d’abril fins el 30 de maig de 2014 s’accepten inscripcions d’equips a: amicsdagustinrueda@gmail.com
Algunes coses a tenir en compte per a la inscripció dels equips:
  • -  El total d’equips acceptats seran 10. Tenint en compte que l’equip Dínamo ERT té tot el dret a participar-hi ja que l’Agustín en va ser un dels fundadors i que ja hi ha dos equips inscrits, el de l’Ateneu Popular Rocaus, per ser co-organitzador i l’equip del Col·lectiu “A les Trinxeres” que ja s’ha assegurat la seva inscripció, NOMÈS QUEDEN 7 PLACES.
  • -  Intentarem fer la selecció – si s’inscriuen més de 7 equips fins el moment de tancar la inscripció – de forma que siguin repartits pel territori. És a dir, si s’inscriuen 3 equips de Barcelona ciutat (per exemple), només se’n seleccionarà un i es respectarà l’ordre d’inscripció. Si teniu dubte al respecte demaneu informació al e-mail esmentat a dalt.
  • -  Com ja vam comunicar en la 1a carta, les condicions d’inscripció son les següents:
    A - Només es poden inscriure equips que representin col·lectius existents arreu de Catalunya que tenen com a objectiu la lluita per la transformació social i la reivindicació o denúncia dels diferents problemes que afecten la societat actual.
    B - Els equips han de ser mixtes, amb un noi o una noia com a mínim.
    C - El preu d'inscripció serà de 15 € per equip per satisfer les despeses d’organització (cartells i despeses vàries). Aquesta quantitat es pagarà a l’arribada a Sallent.
    Com ja sabeu el torneig es celebrarà el proper 5 DE JULIOL DE 2014 al PAVELLÓ AGUSTÍN RUEDA de SALLENT, el Bages. Començarà a les 9:00 hores i s’acabarà pels volts de les 21:00. Sigueu puntuals, si-us-plau. De totes menes tindrem la quadrícula de partits i us la farem arribar quan ja tinguem la selecció d’equips i tindrem en compte la distància des de on us teniu que desplaçar per fer l’ordre de participació inicial. Els no seleccionats també se’ls comunicarà, es clar, i, si volen venir a animar i gaudir, seran benvinguts.
    Els partits tindran una durada de 12-15 minuts.
    Hi haurà servei de bar i entrepans propis de la organització a la pista coberta annexa al pavelló on podeu menjar-vos lo que porteu. Però, si voleu menjar un àpat complet hi hauran vals descompte per a alguns bars restaurants de Sallent.
    A la nit hi haurà un àpat col·lectiu per a la gent que es vulgui quedar, preparat per la organització, i desprès i haurà una festa de cloenda del torneig.
    Com ja us vàrem comunicar, el torneig és no competitiu però hi hauran trofeus de record per a tots els equips.
    Quan tinguem el cartell del torneig us el farem arribar.
    Apa, companyes i companys, animeu-vos a participar en aquesta trobada per intercanviar idees, neguits, experiències i, sobretot, per passar-vos-ho bé.
    Salut!.
Amics d’Agustín Rueda i Ateneu Popular Rocaus