dimecres, 23 de juliol del 2014

Concurs de lletra per la cançó Cabri Qui Pugui de la Cabra d'Or - 2014


 Bases del concurs:
1- Hi pot participar tothom.
2- S'ha d'enviar la lletra a labandaauria@gmail.com.
3- Les lletres acceptades per la comissió acceptadora de lletres es penjaran al facebook de la Banda Àuria.
4- La lletra ha de ser escrita en català, ha de ser original, inèdita i brutal. Ha de ser escaient pel tema Cabri qui pugui de la Banda Àuria, que trobareu a https://soundcloud.com/la-banda-uria/cabri-qui-pugui.
5- La lletra ha de referir-se a la celebració de la Cabra d'Or.
6- Pot ser seriosa o humorística, però sempre cuidant el vocabulari i recordant que la festa és apta per tots els públics. Les possibles referències escatològiques, de sang i fetge o a la procreació humana en tota la seva amplitud, cas que n'hi hagi, han de ser ben disfressades.
7- La data límit de lliurament serà el dia 3 d'agost de 2014.
8- La lletra que obtingui més punts el dia 9 d'agost a les 12 del migdia serà la  guanyadora i tot moianès de pro se l'haurà d'aprendre de memòria abans del dimarts 12 d'agost de 2014. Aquell qui no se la sàpiga serà declarat descendent de Planella.
9- El premi a la lletra guanyadora serà atorgat durant el sopar de la Cabra i ja ens rumiarem en què consisteix.
10- En qualsevol cas, qui escrigui la lletra guanyadora obtindrà el títol honorífic de persona que va escriure la lletra del Cabri qui Pugui i tindrà el sopar de dimarts gratuït.
11- La comissió acceptadora de lletres es reserva el dret de declarar el premi desert si no hi ha cap lletra digna de consideració.